Skip to content Skip to footer

USLOVI KUPOVINE I NARUČIVANJE

Kupac izvršava narudžbu putem elektronskog obrasca narudžbe.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u konvertibilnim markama, uključujući PDV.

Roba se naručuje elektronskim putem, spremanjem u korpu.

Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE

 Naručeni proizvodi plaćaju se prilikom preuzimanja.

ISPORUKA

Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom transporta ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke, te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (zaposlenom kompanije koja vrši dostavu). Posrednik se odriče svake odgovornosti u vezi s oštećenjima koja mogu nastati prilikom dostave.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci nakon što je poslana u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti Dram Radosti kako bi se preduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Nakon što dostavljač (kompanija koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane trgovaca, Dram Radosti više nije odgovoran za daljnji tok isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Knjige isporučujemo unutar BiH.

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA

Sva prava izdavača i nosioca programa na štampanom djelu su zadržana.

Izdavač je naveden na proizvodu. Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, te prodavati.

UOPŠTE

Dram Radosti d.o.o. Travnik zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje web shopa. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.

Usluge koje Vam pruža Dram Radosti d.o.o. ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. Dram Radosti d.o.o. Travnik nije odgovorna za troškove telefona, internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam Dram Radosti d.o.o. Travnik nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, ne može garantovati da će usluge odgovarati Vašim potrebama. Dram Radosti d.o.o. Travnik također ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite na e-mail info@dramradosti.ba kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.